Σε καταγγελία σε βάρος του Ηρακλή προς την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Η αρκαδική ομάδα ζητά την αφαίρεση επτά βαθμών από τον «γηραιό», βασιζόμενη στο έγγραφο που κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, και που δείχνει πως ο Ηρακλής δεν είχε ασφαλιστική ενημερότητα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είχε δικαίωμα για μεταγραφές και κατ’ επέκταση οι μεταγραφές που έγιναν τότε μπορούν να θεωρηθούν άκυρες. Κι επειδή οι νεοαποκτηθέντες αγωνίστηκαν στη συνέχεια, θα πρέπει να αφαιρεθούν οι βαθμοί αυτοί από τον Ηρακλή, αφού οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελική βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα δεν έχει επικυρωθεί ακόμη και, αν τελικά αφαιρεθούν οι επτά βαθμοί από τον Ηρακλή, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με 35 βαθμούς, τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέφτει στην 14η θέση (28β.) και ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει 31 βαθμούς, ανεβαίνει στην 13η θέση και σώζεται από τον υποβιβασμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης