Στη διαιτησία του Παππά, απέδωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Μάκης Κατσαβάκης την ήττα (2-0) της Δόξας Δράμας με τον Λεβαδειακό.

Ο προπονητής των «μαυραετών», στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως δεν υπήρξε πέναλτι και αποβολή του Δαύκου, φάση η οποία ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη:

«Ξεκινήσαμε το ματς με πάρα πολλά προβλήματα. Πολλά παιδιά με τα τραύματά τους μείνανε πίσω, αλλά παρ’ όλα αυτά, πριν το πέναλτι είχα την αίσθηση ότι μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς όμως για μία ακόμη φορά η ομάδα δέχτηκε μια απόφαση πάρα πολύ ακραία, γιατί και τον Δαύκο ρώτησα και μετά μου είπαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση πέναλτι, κατ’ επέκταση και αποβολή και τρέχαμε πίσω από το παιχνίδι και δεν φτάναμε.

Δυστυχώς ο Στεργιανός συμπλήρωσε το δεύτερο λαθάκι του και τρέχουμε από ένα σκορ 2-0. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που διαθέτει σαφέστατα παίκτες πληθωρικούς μπροστά, με Σουμπίνιο και τους άλλους, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε πάλι στο τέλος, ανεβάσαμε το παιχνίδι ψηλά, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μπούμε σε καμία περίπτωση. Κι εκεί πάλι έχουμε τα παράπονά μας, ότι ο Σουμπίνιο έχει ήδη κίτρινη κάρτα και σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να παίξουμε 10 με 10 και να ανεβάζαμε τις πιθανότητές μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα: «Αφού είναι αποβολή άδικη. Απ’ ότι μου είπαν δεν υπάρχει αποβολή. Δεν θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό; Είναι τολμηρό; Δεν νομίζω. Αποβολή, πέναλτι και αποβολή και τρέξε μετά από πίσω, όπως μπορούμε να το προεκτείνουμε. Αυτό που είπα προηγουμένως ότι δεν αποβάλλει τον Σουμπίνιο σε δύο περιπτώσεις και εσπευσμένα τον βγάζουν για να γλιτώσουν».

Για το αν έχει συζητήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του: «Όχι. Θα πρέπει να γίνει μια κουβέντα, γιατί είμαστε όλοι μετέωροι. Ποια παιδιά από δω και πέρα θα αρχίσουν να παίζουν, ποιους υπολογίζουμε. Πρέπει να καθίσουμε κάτω κι αν υπάρχει διάθεση να επεκτείνουμε της συνεργασία μας. Είμαι ανοικτός να ακούσω, γιατί η ομάδα αυτή τη στιγμή έχασε το τρένο. Πρέπει να χτιστεί από τώρα. Να ψαχτούνε ποιοι θα φύγουν ποιοι θα έρθουν για να είναι έτοιμοι».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης