Να δουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ζήτησε από τους παίκτες του Ηρακλή ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο «Γηραιός», που έχει ανέβει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά τις τελευταίες εβδομάδες, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι με πάθος, αποφασιστικότητα, πειθαρχία και καθαρό μυαλό ο Ηρακλής μπορεί να βγει νικητής.

«Προερχόμαστε από μία εκτός έδρας νίκη και μία διαδρομή αγωνιστικής προόδου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σε βαθμολογικό επίπεδο πραγματοποιήσαμε σημαντικά βήματα προς τα εμπρός και αυτό μας προσφέρει περισσότερες ανάσες σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και μας υποχρεώνει, από εδώ και πέρα, να αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και με την απαιτούμενη σοβαρότητα τον κάθε αγώνα και τις ιδιαιτερότητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο μέσα στην έδρα μας και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό μας, για να διεκδικήσουμε την επιτυχία. Απαιτείται πάθος, αποφασιστικότητα, πειθαρχία και καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια της δύσκολης αυτής αναμέτρησης. Και, βεβαίως, θα χρειαστούμε, για μια ακόμη φορά την τεράστια βοήθεια, που μας προσφέρει ο κόσμος μας, ο οποίος ήταν στο πλευρό μας ακόμη και στην Κρήτη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης