Πεπεισμένος πως η Λάρισα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός της ΑΕΛ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως οι «βυσσινί» θα πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται, αρχής γενομένης από το ματς με την Ξάνθη.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε και να δίνουμε ο καθένας παραπάνω από το 100% για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Δε νομίζω ότι θα υπάρχει για εμάς αρνητικό αποτέλεσμα το Σάββατο, γιατί πολύ απλά δεν μας παίρνει. Δεν ξέρω πως θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, αλλά θα τους πάρουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν στα επόμενα τέσσερα ματς καταφέρουμε να πάρουμε επτά βαθμούς, νομίζω ότι θα είμαστε πολύ κοντά στη σωτηρία.

Στην παρούσα φάση αυτό που χρειάζεται είναι να δείξουμε δύναμη πάθος και θέληση για τη νίκη. Αν το κάνουμε, θα πετύχουμε τον στόχο μας γιατί ποιοτικά είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες, οι οποίες τη δεδομένη στιγμή έχουν τους ίδιους στόχους με μας».

Σε προσωπικό επίπεδο ανέφερε: «Η χρονιά ξεκίνησε για μένα άσχημα. Στην αρχή του καλοκαιριού από ένα τίποτα ουσιαστικά έπαθα μια μόλυνση στο πόδι μου και απέκτησα πρόβλημα το οποίο με κράτησε αρκετά εκτός. Δεν είχα πολλούς τραυματισμούς. Αν εξαιρέσετε τον τελευταίο, μόνο ακόμη μια φορά έχασα ματς λόγω τραυματισμού φέτος. Απλά έτυχε σε καίρια σημεία της χρονιάς να λείπουμε ταυτόχρονα και εγώ και ο Στέλιος (Βενετίδης), με αποτέλεσμα η απουσία μας να φανεί ακόμη πιο έντονα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης