Η νίκη της Εθνικής ομάδας ήρθε χάρη στο έξυπνο παιχνίδι της και την αυτοσυγκεντρωσή της δήλωσε ο τεχνικός της, Φώτης Κατσικάρης, για την τέταρτη κατά σειρά επιτυχία της Ελλάδας στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

«Παίξαμε πολύ έξυπνα. Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και η άμυνά μας ήταν άριστη. Όλα όσα είχαμε σχεδιάσει και δοκιμάσαμε στην προπόνηση τα εφαρμόσαμε, κάτι που δείχνει πόσο καλά ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά η ομάδα, αλλά και πόσο συγκεντρωμένη και παθιασμένη» είπε ο Έλληνας προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν χάνεις ελεύθερα σουτ και παίζεις με το ίδιο πάθος και το ίδιο μυαλό, αυτό είναι ένα στοιχείο που με κάνει περήφανο. Είχαμε υπομονή και χαρακτήρα για να φτάσουμε σε αυτή τη σημαντική νίκη. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή» πρόσθεσε.

«Τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση από τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Είμαστε νέα ομάδα και κερδίζουμε αυτοπεποίθηση και μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα. Έχουμε πίστη ο ένας στον άλλο και αρνούμαστε να χάσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι το απολαμβάνουμε όλοι μας» συμπλήρωσε ο Κατσικάρης.

Ο Κώστας Βασιλειάδης, από την πλευρά του, δήλωσε «πολύ περήφανος για την ομάδα μου και τη δουλειά που έκανε όλες αυτές τις μέρες. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση, παίξαμε καλή άμυνα στον Σίμον και τον Μπογκντάνοβιτς, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και κοιτάμε μπροστά πλέον. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Αργεντινή για την πρώτη θέση. Θέλουμε τη νίκη και το 5-0».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης