Κατσικοκέρης: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου για Λίνεν»

Κατσικοκέρης: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου για Λίνεν»
Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις που έκανε και οι οποίες... μεταφράστηκαν ως αιχμή προς τον Έβαλντ Λίνεν έκανε ο Νίκος Κατσικοκέρης, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε άφησε υπονοούμενα ότι ο Γερμανός τεχνικός βγάζει την ενδεκάδα με άλλον τρόπο πέραν της προπόνησης.

«Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα! Προς Θεού. Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου. Έγινε παρεξήγηση και σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω την κατάσταση» είπε αρχικά ο Κατσικοκέρης στο «aek365» και συμπλήρωσε:

«Δεν είπα ποτέ ότι η ενδεκάδα βγαίνει από άλλον ή άλλους εκτός του προπονητή. Αυτό που είπα είναι πως όλα τα παιδιά κρίνονται από την προπόνηση και ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει έπειτα στο γραφείο του ποιος θα παίξει, μιλώντας με τους συνεργάτες του και όποιον είναι αρμόδιος για τα αγωνιστικά. Αυτό ακριβώς είπα, όμως βγήκαν άλλα προς τα έξω. Δεν είπα ποτέ ότι κάποιος, λ.χ., από τη διοίκηση λέει στον προπονητή ποιος θα παίξει. Αλίμονο… Όλοι θέλουν να κριθούν μέσα από την προπόνηση. Έτσι κι εγώ. Πήρα τηλέφωνο τον δημοσιογράφο που μίλησα, του ζήτησα να αλλάξει το κείμενο με τις δηλώσεις μου. Μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί. Πίστεψε, κατάλαβε άλλα απ' αυτά που του είπα. Ευτυχώς το διόρθωσε, αλλά θέλω να το πω κι εδώ, ότι δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Λίνεν βγάζει την ενδεκάδα με βάση όσα του λένε άλλοι».

Από εκεί και πέρα, ο επιθετικός της «Ένωσης», ερωτηθείς για την προσωπική του μάχη να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα, αλλά και για τα σενάρια που τον θέλουν εκτός ομάδας, τόνισε:

«Όταν το καλοκαίρι διάλεξα την ΑΕΚ, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάναμε στον Γενάρη και θα λέγονται όλα αυτά. Περιμένω να δω κι εγώ τι θα γίνει, αλλά πραγματικά δεν θέλω να πάω πουθενά. Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, να παλέψω και να τη βοηθήσω. Με τον προπονητή μου τώρα δεν έχω μιλήσει. Όταν ήρθε, στην αρχή, του εξήγησα ότι θα ήθελα λίγο χρόνο συμμετοχής να αποκτήσω διάρκεια. Όπως νομίζω θέλουν όλοι οι παίκτες. Λίγη διάρκεια στο παιχνίδι μου, να βρω τα πατήματά μου. Ελπίζω να πάρω τις ευκαιρίες μου. Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος από την έως τώρα απόδοσή μου, αλλά γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Τουλάχιστον, όταν μπαίνω στο γήπεδο, όπως έγινε στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλω να τα δίνω όλα, ακόμα κι αν το παιχνίδι της ομάδας δεν βοηθά έναν επιθετικό. Η ουσία είναι ότι θέλω να μείνω στην ΑΕΚ και να τη βοηθήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Ό,τι κι αν γίνει όμως, η ομάδα πρέπει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται στον δεύτερο γύρο και να σωθεί».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 16:21