Ο Έντινσον Καβάνι έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο «hot» ονόματα ποδοσφαιριστών στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα και αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του.

Μάλιστα στα γραφεία των «παρτενοπέι» έφτασε πρόταση ύψους 55 εκατ. ευρώ, την οποία και απέρριψε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουρουγουανός στράικερ με αφορμή αυτό το γεγονός, τόνισε ότι χρωστάει πολλά στους «παρτενοπέι» κι εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει ακόμη περισσότερα για τον σύλλογο του ιταλικού Νότου.

«Είμαι ευγνώμων στη Νάπολι και την πόλη. Χρωστάω στην ομάδα και στους τιφόζι, η αγάπη των οποίων με κάνει να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Έμαθα για την πρόταση που αρνήθηκε ο πρόεδρος, ο οποίος μου τηλεφώνησε για να μου δώσει συγχαρητήρια και αυτό μου άρεσε πολύ.

Έχω ακόμη διάθεση να παραμείνω στη Νάπολι», είπε ο διεθνής Ουρουγουανός σέντερ φορ, που για τρίτη σερί χρονιά… καρφώνει ασταμάτητα, για να συμπληρώσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορεί να είμαστε πάντα στις πρώτες θέσεις αλλά είμαστε μια ομάδα που ακόμη εξελίσσεται. Είμαστε μια δυνατή ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Δεν είναι εύκολο να είσαι σε τόσο καλή θέση στο Καμπιονάτο και παράλληλα να έχεις προκριθεί και από τον όμιλο του Europa League».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης