Το δικό του μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανέλαβε ο τεχνικός των «πράσινων» Δημήτρης Καζάζης.

 «Στο τέλος ένα δικό μου λάθος στέρησε από την ομάδα μου ένα πόντο», δήλωσε ο προπονητής του τριφυλλιού», αναφερόμενος στην κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στο 17-17 του τάι μπρέικ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα παιδιά σήμερα άξιζαν να περάσουν στον τελικό. Θα ήταν για αυτούς μια δικαίωση για όσα έχουν περάσει φέτος. Ευθύνη για την ήττα έχω και εγώ. Στενοχωριέμαι και λυπάμαι γιατί ήθελα οι αθλητές μου να χαρά την συμμετοχής σε έναν τελικό. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία δεν τελειώσαμε τις μπάλες που έπρεπε. Παίζουμε με έναν έφηβο στην ομάδα και υπάρχει πολύ ένταση. Στο τέλος ένα δικό μου λάθος στέρησε από την ομάδα μου ένα πόντο».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζουπάνης ανέφερε: «Θέλαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη και δώσαμε το 100%. Είχαμε πολλές ευκαιρίες που όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Η εμφάνιση αυτή σίγουρα θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αφού σαν Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας απομένουν και θα κυνηγήσουμε την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης