Μια μετεγγραφή και μια ανανέωση ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ Καβάλα. Οι «Αργοναύτες» ανανέωσαν τη συμφωνία τους με τον Χριστόφορο Στεφανίδη και απέκτησαν τον 27χρονο Σλοβένο, Νετς Στρναντ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Καβάλα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«H ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, συνεχίζοντας τη μεθοδική ενίσχυση της ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2010-11, ανακοινώνει την ανανέωση της συμφωνίας της με τον Χριστόφορο Στεφανίδη που θα φορά και πάλι τη φανέλα της Ένωσης και θα συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια που θα γίνει για την παραμονή της ομάδας στην Α1 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Χριστόφορος Στεφανίδης είναι γεννημένος στις 29/7/1980 στην Αθήνα και έχει ύψος 1,84μ., ενώ παίζει στη θέση του γκαρντ και οι προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν η Γλυφάδα, το Παλαιό Φάληρο και το Μαρούσι.

Ακόμη, η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ανακοινώνει την απόκτηση του Νετς Στρναντ.. Ο Νετς Στρναντ είναι 27 ετών, Σλοβένος, ύψους 1.83μ. και παίζει σαν γκαρντ. Ο Νετς Στρναντ αγωνίστηκε πέρυσι στην Πιβοβάρνα Λάσκο, με την οποία είχε 14.9 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 2.0 ασίστ στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος και 13.3 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ στη δεύτερη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης