Στη μουντή ολλανδική επαρχία θα κριθεί, λοιπόν, το ευρωπαϊκό μέλλον του ΠΑΟΚ, αφού στην Τούμπα η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν τόσο έτοιμη όσο απαιτούσε η αναμέτρηση, ώστε να σημειώσει νίκη, που τίμησαν με αδικαιολόγητη τσιγγουνιά οι τιμές τα γραφεία στοιχημάτων. Η Χέρενφεν, λειτούργησε έξυπνα και πλέον με αβαντάζ τόσο την έδρα όσο και τον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Μη ξεχνάμε, είναι ομάδα που δεν στερείται πείρας, έχοντας αγωνιστεί και σε όμιλο Champions League. Θα ήταν λάθος για την πειθαρχία της ομάδας του ΠΑΟΚ να περάσει ντούκου το παράπτωμα του Πορτογάλου Κονσεϊσάο. Το να δυστροπεί επαγγελματίας – και μάλιστα αρχηγός- την στιγμή της αλλαγή του, είναι ό,τι χειρότερο για το πρεστίζ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ΑΕΚ, η προοπτική ένταξης σε όμιλο της Europa League, είναι εξαιρετικά σαφής, αρκεί βέβαια ο ταλαιπωρημένος από το διοικητικό γαϊτανάκι Μπάγιεβιτς να διατηρήσει την ηρεμία στην ομάδα του, ελάχιστα μετά το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος. Όπως φάνηκε καθαρά από την τηλεοπτική εικόνα της Νόβα, η Ένωση είναι καλύτερη και η ήττα με αστείο πέναλτι στο τέλος, οφείλεται στην έλλειψη συνοχής μπροστά από τον Σάχα, που, εν πολλοίς, οφείλεται (και) στην «λιποταξία» του Κυργιάκου (για «τριάκοντα αργύρια»…)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης