Για πρώτη φορά, μετά από έξι χρόνια, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε την Μαρσέιγ, επικρατώντας με 2-1, χάρη στα γκολ των Μεβλούτ Ερντίντς και Γκιγιόμ Οαρό.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9′ με τον Μεβλούτ Ερντίντς. Από τον Νενέ δημιουργήθηκε και το 2-0 στο 19′ με τον Βραζιλιάνο να κάνει φανταστική ασίστ στον Γκιγιόμ Οαρό με «σκαφτή» μπαλιά, να τον βγάζει στην περιοχή τετ-α-τετ με τον Μανταντά και τον διεθνή Γάλλο στράικερ να μην αστοχεί για το 2-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις 3 λεπτά αργότερα η Μαρσέιγ κατάφερε να αντιδράσει και να μειώσει σε 2-1 με το κοντινό πλασέ του Λούτσο Γκονσάλες, έπειτα από γύρισμα του Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ και απόκρουση του Απουλά Εντέλ.

Η Μαρσέιγ έχασε έτσι την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, καθώς η Λιλ στο “Μετροπόλ” νίκησε με 3-1 την πρωτοπόρο, Μπρεστ, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της ήττα μετά 8 ματς.

Οι συνθέσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΡΙ: Εντέλ, Ζαλέ, Αρμάν, Σακό, Τιενέ, Σαντόμ, Μακελελέ, Ζιουλί (69′ Μποντμέρ), Νενέ, Οαρό, Μεβλούτ Ερντιντς (69′ Λουϊντουλά).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Χέινσε, Ταΐβο, Καμπορέ (46′ Αμπριέλ), Λούτσο Γκονσάλες, Μπενουά Σεϊρού, Ρεμί (79′ Μπραντάο), Βαλμπουενά (75′ Αντρέ Αϊέου), Ζινιάκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης