Στον «πυθμένα» της βαθμολογίας παραμένει η Κέρκυρα, με μόλις ένα κερδισμένο βαθμό στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Γι’ αυτό το λόγοι οι οργανωμένοι φίλαθλοι των Φαιάκων με ανακοίνωσή τους προσπάθησαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες του Μπάντοβιτς, ενώ τους ζήτησαν να κερδίσουν τον κακό τους εαυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Vourligans»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για πρώτη φορά στη φετινή αγωνιστική περίοδο η αγαπημένη μας ομάδα έδειξε τα καλά της στοιχεία και μπορεί να ηττήθηκε τελικά στα Γιάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ, νίκησε όμως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον κακό εαυτό της.

Όχι όμως σε όλο τον αγώνα.Το «αδύναμο» ξεκίνημα, που μας έφερε νωρίς πίσω στο σκορ, τα παιδαριώδη ατομικά λάθη, που πάντα επιφέρουν σύγχυση και η απίστευτη γκαντεμιά έγιναν τελικά αιτία η εξαιρετική κατά τα άλλα εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ΑΟ Κέρκυρα στους «Ζωσιμάδες» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να μην συνοδευτεί από την προσδοκούμενη βαθμολογική ανάκαμψη, παρά μόνο από την καλοδεχούμενη αγωνιστική ανάκαμψη.

Μας αρέσατε! Θα μας άρεσε περισσότερο όμως αν τους νικούσατε! Κερδίστε την νίκη εναντίον του κακού εαυτού σας! Θα κερδίσετε κι άλλες νίκες! Θα κερδίσετε τον Ατρόμητο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

FORZA ΚΕΡΚΥΡΑΡΑ!!!».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης