Ζωντανές διατήρησε η Κέρκυρα τις ελπίδες της για την παραμονή στη Super League.

Οι Φαίακες, επικράτησαν στην έδρα τους με ανατροπή 4-1 του ΟΦΗ και έφτασαν τους 31 βαθμούς, ξεπερνώντας στη βαθμολογία τον Εργοτέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τέρματα του ΑΟΚ πέτυχαν οι Ιωάννου (20΄), Βέντσελ (23΄, +90΄), Γραμμόζης (25΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 13΄ με τον Μάντζιο.

Ο αγώνας

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προηγήθηκε μόλις στο 13΄με τον Μάντζιο, ωστόσο αυτό το γκολ αγρίεψε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφεραν τα πάνω κάτω στο ματς σε χρόνο… d/t.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ιωάννου, μετά το νικητήριο γκολ στο «Καραϊσκάκη» επί του Ολυμπιακού, βρήε δίχτυα και κόντρα στον ΟΦΗ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 20’.

Τρία λεπτά αργότερα με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Βέντσελ έπιασε εκτός θέσης τον Σαχσανίδη και έδωσε το προβάδισμα στην Κέρκυρα, ενώ στο 25΄ ο αρχηγός των Φαιάκων, Δημήτρης Γραμμόζης έγραψε το 3-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από… διώξιμο του Τίμο Βέντσελ και απίστευτο λάθος του Σαχσανίδη.

Χάρη στη νίκη της αυτή και σε συνδυασμό βέβαια με το εκπληκτικό διπλό της περασμένης εβδομάδας επί του Ολυμπιακού, οι Κερκυραίοι βρίσκονται κοντά στην παραμονή, κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες.

Κίτρινες: Αγρίτης – Χόρχε Λόπεθ, Πίτσος, Ουκάρ, Ζορμπάς

Κέρκυρα (Τίμος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Μίχος, Οσμάν, Γραμμόζης, Ιωάννου, Τσίγκας (54΄ Ηλιάδης), Καλαντζής (86΄ Μπάρκογλου), Αγρίτης (65΄ Γιάντσης)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπόντορ (83΄ Νύκταρης), Βάντο (63΄ Πίτσος), Ουκάρ, Χόρχε Λόπεθ (58΄ Μπούρμπος), Λόπεζ, Ζορμπάς, Μάντζιος

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης