Άδικη χαρακτήρισε την ήττα της Λάρισας με 1-0 από τον Αγροτικό Αστέρα ο Νίκος Κεχαγιάς, ο οποίος έδωσε σύνθημα ανασύνταξης εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«Δεχθήκαμε ένα γκολ χωρίς να μας δημιουργήσουν μία ευκαιρία. Στον αντίποδα, εμείς δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, για να αποκτήσει η ομάδα μία σταθερότητα και μία ταυτότητα. Δεν θα πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να μην το βάλουμε κάτω. Θα πρέπει να μάθουμε ότι δεν αφήνουμε το ματς να κυλάει. Να δώσουμε από δω και πέρα έμφαση στο αποτέλεσμα, γιατί είναι το μόνο που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει.

Σχετικά με το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και θέλαμε χρόνο για να ισορροπήσουμε τον αγώνα, έτσι ώστε να έχουμε ευκαιρίες.

Γι’ αυτό στην ανάπαυλα μιλήσαμε με τα παιδιά και συμφωνήσαμε πως ο μοναδικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Δυστυχώς, δεν πήραμε ούτε έναν. Πρέπει να έχουμε αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στο παιχνίδι μας» ήταν τα λόγια του τεχνικού των «βυσσινί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης