Οι Λιέτουβος Ρίτας και Κίμκι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του EuroCup, καθώς απέκλεισαν απόψε τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά και τα «σταυρώματα» τις βρίσκουν αντιμέτωπες στον έναν εκ των δύο ημιτελικών του φάιναλ φορ.

Η Κίμκι, η οποία είναι η «οικοδέσποινα» του φάιναλ φορ (14-15 Απριλίου), ηττήθηκε απόψε 81-77 από τη Λοκομοτίβ Κούμπαν, στον δεύτερο ρωσικό «εμφύλιο», αλλά προκρίθηκε, καθώς είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα στην έδρα της με 81-72.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Βιτάλι Φριτζόν (17π.) και Τόμας Κελάτι (16π.) ήταν οι κορυφαίοι της Κίμκι. Για τη Λοκομοτίβ, ο Γάλλος διεθνής, Αλί Τραορέ, είχε 22 πόντους, ενώ 19 πόντους πρόσθεσε ο Τζερεμάια Μάσεϊ, που μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

«Γλυκιά» ήττα υπέστη και η Λιέτουβος Ρίτας απόψε στην Ουκρανία από την Ντόνετσκ με 80-78, ωστόσο προκρίθηκε στο φάιναλ φορ, καθώς στο ματς της Λιθουανίας είχε πάρει τη νίκη με διαφορά 11 πόντων (76-65).

Ο Ραμέλ Κάρι σημείωσε 26 πόντους για την ουκρανική ομάδα, ενώ για τη Λιέτουβος Ρίτας από 14 πόντους πέτυχαν οι Τάιρες Ράις και Γιόνας Βαλαντσιούνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης