Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ ο Σωτήρης Κυργιάκος, τόσο για τον Ράφα Μπενίτεζ όσο και για τη Λίβερπουλ. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός των «ρεντς» χαρακτήρισε τον Ισπανό, ως τον καλύτερο προπονητή που είχε ποτέ, ενώ τόνισε ότι η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

«Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Έχει οδηγήσει τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ και απολαμβάνω να δουλεύω υπό τις οδηγίες του. Έχω μάθει πολλά από εκείνον και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση για αυτόν και την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι μπροστά στους φίλους της Λίβερπουλ. Με σέβονται και γνωρίζουν πως πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτούς και την ομάδα. Θέλω σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% για να βοηθώ τη Λίβερπουλ. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι όταν τους ακούω να τραγουδούν «You’ll never walk alone». Αγωνίζομαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και είναι τιμή μου».

Όσο για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ κόντρα στην Έβερτον, στο οποίο αποβλήθηκε, είπε: Η νίκη επί της Έβερτον το Σάββατο ήταν πολύ σημαντική για την τόνωση της ψυχολογίας της ομάδας. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και αυτή η επιτυχία μάς έκανε καλό».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην Άρσεναλ: «Η Άρσεναλ είναι καλή ομάδα και θα γίνει ένα δυνατό και δύσκολο ματς. Το θετικό είναι πως προερχόμαστε από κάποια καλά αποτελέσματα και πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης