Ο Άρης αφήνει πίσω του την ήττα από τον Λεβαδειακό και κοιτάει τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League. Όπως τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων» Νίκος Πασιαλής, ο Άρης πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του.

«Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος και μπροστά μας έχουμε μια σειρά παιχνιδιών, στα οποία στοχεύουμε στη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Από εκεί και μετά, όμως, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Προέχει το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομάδα, που, όπως όλες, θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Προέρχεται από νίκη και θα παραταχθεί με καλή ψυχολογία. Το γεγονός ότι παίζουμε στο γήπεδό μας και για μια ακόμη φορά θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας είναι δύο στοιχεία που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Άλλωστε, οι εντός έδρας αγώνες είναι κλειδί για την επίτευξη των στόχων μιας ομάδας» δήλωσε ο Πασιαλής και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μάς στεναχώρησε. Όμως, γυρίσαμε σελίδα και κοιτάμε μπροστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε ότι στον αγώνα με τα Γιάννινα όλα θα πάνε καλά και θα προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης