Τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη αναμένεται να επισκεφτεί ο πρώην υπεύθυνος για τον ορισμό των διαιτητών στους αγώνες της Super League, Χιού Ντάλας, προκειμένου να καταθέσει για την φερόμενη ως «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο.

Σήμερα, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρέθηκε ο πρώην αρχιδιαιτητής Θανάσης Μπριάκος, που απολογήθηκε για τις κατηγορίες της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της απόπειρας εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και της κατ’ εξακολούθηση δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Θανάση Μπριάκο επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα, ενώ του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και η έξοδος από την χώρα μέχρι την δίκη.

Εν τω μεταξύ, στο γραφείο του ειδικού ανακριτή βρέθηκαν και οι πρώην ποδοσφαιριστές της Βέροιας, Αλέξανδρός Καλογέρης και Κωνσταντίνος Μπάρμπας, που πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Ο πρώτος θα απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και ο δεύτερος μέχρι τις 8 Ιουνίου. Την διαδικασία θα ακολουθήσουν ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης