Στις 18 Μαρτίου, στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των προημιτελικών και ημιτελικών τόσο του Champions League όσο και του Europa League. Η κλήρωση του Champions League θ’ αρχίσει στις 13:00 και σε αυτήν, εκτός του γενικού γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, θα παρευρεθεί ο Γκάρι Λίνεκερ. Μία ώρα αργότερα, στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Europa League, με συντονιστές τους Ινφαντίνο και Ρόνι Γουίλαν.

Οι πρώτοι προημιτελικοί του Champions League θα γίνουν στις 5 και 6 Απριλίου, ενώ οι αγώνες ρεβάνς στις 12 και 13 του ίδιου μήνα. Όσον αφορά στα ημιτελικά, θα γίνουν 26 και 27 Απριλίου, με τις ρεβάνς στις 3 και 4 Μαΐου. Στην ίδια κλήρωση θα καθοριστεί και ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού, που θα γίνει το Σάββατο 28 Μαΐου στο Γουέμπλεϊ (21:45).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Europa League, οι πρώτες αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης θα γίνουν 7 Απριλίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 14 του μήνα, ενώ αντίστοιχα οι ημιτελικοί στις 28 Απριλίου και στις 5 Μαΐου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στο Δουβλίνο, την Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 21:45.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης