Η Λίβερπουλ δεν θα παρατήσει τους στόχους στο πρωτάθλημα, για να κυνηγήσει την κατάκτηση του Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν το ματς με την Φούλαμ δήλωσε χαρακτηριστικά «Παίζουμε με την Φούλαμ και τρεις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζουμε την Λειψία και δεν έχουμε περάσει στον επόμενο γύρο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς πρέπει πρώτα να περάσουμε αυτόν τον δύσκολο γύρο. Αυτή την εβδομάδα δίνουμε τρία παιχνίδια, με μόνο δύο μέρες να μεσολαβούν. Παίξαμε Πέμπτη, παίζουμε Κυριακή και ξαναπαίζουμε Τετάρτη. Θα δούμε ποιους θα παρατάξουμε την Κυριακή και στη συνέχεια ποιοι μπορούν να παίξουν την Τετάρτη. Δεν έχουμε όμως παρατήσει το πρωτάθλημα και δεν θα συμβεί ποτέ αυτό. 

Δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι, στο οποίο μπορούμε να χάσουμε και να πει ο κόσμος: “Αχ, κοιτάξτε την ενδεκάδα”» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: 
«Η Λίβερπουλ είναι πολύ μεγάλη και ενδιαφέρει πολλούς ανθρώπους. Στην πραγματικότητα δεν παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς κάμερες, παίζουμε για τον λαό μας και αισθανόμαστε την ευθύνη σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης