Αισιόδοξος, εν όψει του αυριανού αγώνα του Παναθηναϊκού (22:05, ΑΝΤ1) με τη Μάριμπορ, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, εμφανίστηκε ο Κουίνσι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι αν και το παιχνίδι στη Σλοβενία είναι αρκετά δύσκολο , πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» υποστήριξε πως η ήττα από τον Πανθρακικό θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στον τρόπο αντιμετώπισης του αγώνα κόντρα στους Σλοβένους.

«Το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Είναι ο πρώτος εκτός έδρας αγώνας μας. Σκοπός είναι να είμαστε συμπαγής ομάδα και να κάνουμε καλό παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε καλή αρχή.

Σκοπός μας είναι να παίξουμε καλύτερα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο. Ο αγώνας της περασμένης εβδομάδας θα αποτελέσει έναυσμα για να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη νίκη αύριο», τόνισε αρχικά ο Κουίνσι και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα. Έχουμε κάνει ανάλυση της Μάριμπορ. Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε εκτός έδρας αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ερωτηθείς, για την αγωνιστική του κατάσταση, μετά το φετινό ντεμπούτο του στην Κομοτηνή, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ήρθα αργότερα αλλά έχω αρχίσει να προσαρμόζομαι και να προσπαθώ για το καλύτερο. Θα πάρει λίγο καιρό. Έχω παίξει το πρώτο ματς. Προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης