Το… στείρο 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό Βόλου. Το μόνο αξιοσημείωτο του αγώνα για τις δύο ομάδες, που έμειναν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα ήταν η αποβολή του Ολίσε στο 58’ για τον Εργοτέλη.

Στο πλαίσιο της μετριότητας κύλησε το πρώτο ημίχρονο στο Ηράκλειο με τις δύο ομάδες και κυρίως τους γηπεδούχους να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους χάθηκε πάντως από τον Ολυμπιακό Βόλου στο 41’, με τον Μόνχε να αναγκάζει σε δύσκολη επέμβαση τον Δασκαλάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης μπήκε με περισσότερη ενέργεια, όμως στο 58’ έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Ολίσε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Αλβάρεζ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το ματς, όμως προτίμησε να μην ρισκάρει και να κρατήσει το μηδέν στην εστία του. Ο Εργοτέλης στο 80’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Γιακούποβιτς είπε «όχι» στην κεφαλιά του Μπούντιμιρ, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 86’, ο Δασκαλάκης απέκρουσε το πλασέ του Σολάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ένα τράβηγμα του Μπούντιμιρ μέσα στην περιοχή.

Εργοτέλης – Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Γκολ:



Κίτρινες κάρτες:
Ρουμπάκης – Ντολεζάι, Ρίκκα, Αλβάρεζ, Σανκαρέ

Κόκκινες κάρτες:
58’ Ολίσε

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου):
Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (87′ Λεάλ), Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (77′ Κυριακίδης), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (62’ Μπέτο).

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης):
Γιακούποβιτς, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Καπετάνος (85′ Πλιάγκας), Ρίκκα (52’ Μπρέσκα), Ρόκας (70′ Σολάκης), Άλβαρεζ, Μαρτίν, Σανκαρέ, Μόνχε, Ζέλεσι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης