Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Fernado Santos, μετά το σημερινό αποτέλεσμα έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ η αντίστοιχη του Γιώργου Δώνη τους δύο, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, παρουσιάζοντας αμφότερες αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα οι καλές φάσεις να μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Στο 22’ πάντως η ομάδα του Fernando Santos άνοιξε το σκορ με γκολ του Conseicao, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μία φάση που είναι πάρα πολύ οριακή.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με σουτ του Νεμπεγλέρα απείλησαν την εστία του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Χαλκιάς εξουδετέρωσε τον κίνδυνο, διώχνοντας τη μπάλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος δημιουργήθηκε στο 33’ όταν το σουτ του Conseicao, δε βρήκε στόχο, αφού η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε τα ηνία του αγώνα, αναγκάζοντας έτσι τον Fernando Santos να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τους Ivic και Κουτσιανικούλη.

Οι γηπεδούχοι παρά τις διορθωτικές αλλαγές του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ συνέχισαν να έχουν το «πάνω χέρι» στον αγώνα και στο 70’ βρέθηκαν μία… ανάσα από το 1-0,
όταν ο Favalli ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Χαλκιά, για να διώξει ο Μαλεζάς πάνω στο γραμμή.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες, όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι αξιόλογο, με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Νεμπεγλέρας, Σκόνδρας, Αναστασάκος – Μαλεζάς, Αραμπατζής, Condreras

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Blenjio, Favalli, Sarmiento, Τάτος (74′ Σφακιανάκης), Brito (63′ Κάμπας), Αναστασάκος (89′ Καλατζής).

ΠΑΟΚ (Fernando Santos): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Μαλεζάς, Cirrillo, Pablo Garcia, Savini, Φωτάκης, Conseicao, Vierinha, Sorlin (61′ Ivic), Lino (61′ Κουτσιανικούλης).
 
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης