Αλλαγή προπονητή υπήρξε στην Κολωνία, με τον Στάλε Σολμπάκεν να βλέπει την… πόρτα της εξόδου και στη θέση του να προσλαμβάνεται ο Φρανκ Σέφερ έως το τέλος της περιόδου.

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς ήθελε να σταματήσει την καθοδική πορεία των «τράγων», που μετρούν τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στην Μπουντεσλίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βασική μας προτεραιότητα είναι να διατηρήσουμε το status της Κολωνίας στα επίπεδα της Μπουντεσλίγκα. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το στόχο. Μετά την αναμέτρηση με τη Μάιντς, η απόλυση του Στάλε Σολμπάκεν είναι σίγουρα ένα λυπητερό γεγονός, αλλά δυστυχώς αναπόφευκτο βήμα», τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Βέρνερ Βολφ.

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Κλάους Χόρστμαν, αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Σέφερ: «Απέδειξε την περασμένη σεζόν ότι είναι σε θέση να οδηγήσει την ομάδα πολύ ψηλά. Γνωρίζει τους παίκτες και είναι ικανός να ξεκινήσει άμεσα τα καθήκοντά του.

Είναι επίσης αγαπητός στους οπαδούς μας, των οποίων η συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο είναι απαραίτητη. Ο Ντιρκ Λότνερ θα είναι ο βοηθός του Σέφερ, ενώ χρέη τιμ μάνατζερ θα εκτελεί ο Στέφαν Ανγκελς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης