Η ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε τους φίλους της ότι την προσεχή Πέμπτη (1/3) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι την προσεχή Πέμπτη ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου (16:00) με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00-15:00 στα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410-22261). Επίσης, το Σάββατο, το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το ”Βενετόκλειο”, θα είναι ανοιχτό από τις 14:00. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εν όψει του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Φραγκιάς και ο συνεργάτης του Μιχάλης Κουταλιανός υπολογίζουν σε όλους τους αθλητές τους και ήδη η αναμέτρηση στην Καβάλα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας. Με το μυαλό στον Ηλυσιακό και στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός συνεχίζει την προσπάθειά της στο ”Βενετόκλειο” και περιμένει τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο για να ωθήσει την ομάδα μας στη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης