Τη δυσπιστία του για τους πρίγκιπες και τις υποσχέσεις του Βλάση Τσάκα εξέφρασε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί βάσει του πλάνου που έχει καταρτίσει χωρίς να περιμένει… λύσεις από τη Σαουδική Αραβία.

Το μέλος του Δ.Σ. του «τριφυλλιού», με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε: «Δεν περιμένουμε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός ξέρει από την πρώτη εμφάνιση του Βλάση Τσάκα τι μπορεί να περιμένει… Ο Τσάκας είναι γραφικός, βγαίνει και κάνει δηλώσεις και κανείς δεν τον πιστεύει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι και να έχει πει η πλευρά του δεν έχει γίνει τίποτα. Γι’ αυτό και κάνουμε συμβούλι, για να προχωρήσουμε τα θέματα. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Για τους λόγους αυτούς δεν μπορούμε να δώσουμε νέα διορία. Η τελευταία ημέρα είναι η 4η Ιανουαρίου, ό,τι και να λένε…

Ο κύριος Τσάκας θα πρέπει ν’ απολογηθεί και να εξηγήσει: “γιατί και ποιος είναι πίσω από αυτόν;”. Κάποιος δίνει ένα χαρτζιλίκι στον Τσάκα για τα έξοδά του! Όταν τελειώσει η προθεσμία, εγώ θα προσπαθήσω να μάθω ποιος είναι πίσω… Εάν είχε παραδώσει στη γενική συνέλευση την επιταγή, τότε θα υπήρχε ένα θετικό στοιχείο. Για τους λόγους αυτούς είμαι δύσπιστος».

Για όσα υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας περί προβλημάτων που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του πρίγκιπα στην προσπάθεια ελέγχου των οικονομικών της ΠΑΕ, ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» υποστήριξε:
«Είναι ένα μεγάλο κομμάτι συζήτησης και, για να είμαστε ειλικρινείς, το περιμέναμε. Ο πρίγκιπας θα μπορούσε μόνος του, σε συνεργασία με την Deloitte, να είχε στα χέρια του τα στοιχεία της ΠΑΕ. Όλα τ’ άλλα είναι δικαιολογίες που περιμέναμε να πει ο Τσάκας. Τα μεγάλα deal δεν στήνονται έτσι. Γιατί δεν καταθέτει την επιταγή; Ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ έτσι έκανε…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για τον μετεγγραφικό προσανατολισμό της ομάδας ο Βασίλης Κωνσταντίνου είπε: «Όλα γίνονται για την επόμενη σεζόν. Πρέπει να κατεβάσουμε το μπάτζετ με νέα παιδιά, έτσι ώστε σε δύο χρόνια να διεκδικήσουμε τίτλους.

Αυτό θέλει προγραμματισμό και υπομονή. Οι ομάδες προγραμματίζονται και φτιάχνονται σιγά-σιγά. Δεν λέμε ότι θα χτυπήσουμε Πρωτάθλημα από την… 1η αγωνιστική, αλλά πρέπει να θυμίσω ότι, όποτε η ομάδα έκανε ανανέωση, έπαιρνε και το νταμπλ! Γιατί να μην ξανασυμβεί;

Οι οικονομικές προβλέψεις ήταν σε άλλο επίπεδο. Πιστέψαμε ότι θα μαζεύαμε περισσότερα χρήματα. Όμως, θα δώσουμε και άλλα κίνητρα στον κόσμο, για να βοηθήσει. Μέσα σε τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός θα έχει ξεχρεώσει και τότε θα έρθουν καλύτερες μετεγγραφές και μεγαλύτερα συμβόλαια».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης