Την κρισιμότητα της κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός επισήμανε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποχωρεί οριστικά από τον Παναθηναϊκό. Μετά τη συνάντηση που είχαμε με τον νομικό εκπρόσωπο του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη στην οποία μας γνωστοποιήθηκε ότι μας παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές για να τις διαχειριστούμε όπως εμείς θέλουμε, αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ, εμείς αποφασίσαμε ομόφωνα να μιλήσουμε με όλους τους υπόλοιπους μετόχους με σειρά προτεραιότητας το ποσοστό που αντιστοιχεί στον καθένα και η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο Βαρδινογιάννης ότι ήταν να κάνει το έκανε. Θέλουμε να διαπιστώσουμε τις προθέσεις των μετόχων για να αποφασίσουμε στη συνέχεια εάν θα πάρουμε ή όχι τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Στόχος μας είναι να έχουμε δει όλους τους μετόχους μέχρι την Τρίτη προκειμένου να κλείσει η υπόθεση το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Χρόνος δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό και ίσως αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης