Μετά το παιχνίδι με τη Μονπελιέ για το Champions League είναι αρκετά πιθανό να συναντηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο πλαίσιο της χθεσινής του επίσκεψης στου Ρέντη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να γίνουν «σίριαλ» οι ανανεώσεις όσων συμβολαίων λήγουν.

«Και επειδή γίνεται λόγος και θόρυβος για τις ανανεώσεις, ένα θα σας πω. Ξέρετε ότι θέλουμε να είστε εδώ όσοι είναι να ανανεώσετε, οπότε να τελειώνουμε γρήγορα. Δεν είναι σωστό και για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους αλλά και για τον σύλλογο να σέρνονται φήμες. Θέλω να τελειώνουμε με τις ανανεώσεις το συντομότερο δυνατόν» ήταν το μήνυμα του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών στον διεθνή μπακ, αφού ο Χοσέ Χολέμπας και ο Ραφίκ Τζεμπούρ φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση για τις δικές τους υποθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, κύκλοι της ΠΑΕ έδιναν πιθανότητες 55-45 για την παραμονή του Τοροσίδη. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά είναι προς το θετικό και αυτό μπορεί να δείχνει κάτι εν όψει των εξελίξεων που θα υπάρξουν μετά τη συνάντηση των δύο πλευρών.

Δοκιμές από Ζαρντίμ

Το σύνθημα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τους έξι αγώνες που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο διάστημα ήταν σαφές. «Τα επόμενα έξι παιχνίδια είναι κρίσιμα. Κάντε έξι νίκες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε αυτές τις 21 μέρες οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να ξεφύγουν περισσότερο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ θα προσπαθήσουν να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκονται από χθες οι διεθνείς και η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία για τον αυριανό αγώνα με τη Skoda Ξάνθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όλα δείχνουν ότι ο Ρόι Κάρολ θα παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ. Το δίδυμο Μανωλά – Κοντρέρας δεν αλλάζει, αφού οι Παπάζογλου και Σιόβας είναι τραυματίες.

Όσον αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Χολέμπας επέστρεψε από τον τραυματισμό του, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του και για αυτό τον λόγο σκέφτεται τη λύση του Ζαραδούκα. Δεξιά θα παίξει λογικά ο Τοροσίδης, αν και προέρχεται από δύο 90λεπτα με την Εθνική. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί, πάντως, και ο Ντιακιτέ.

Αποφασίζει για τους «κλεισμένους»

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για τις περιπτώσεις του Γιάννη Σκόνδρα και του Ανδρέα Σάμαρη. Οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να τους εντάξουν από την επόμενη μετεγγραφική περίοδο στο δυναμικό τους.

Στο μεταξύ, δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, αν και για τον μπακ του Ατρομήτου οι πιθανότητες είναι να μετακομίσει στου Ρέντη άμεσα, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στην υπόθεση του Τοροσίδη, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Σκόνδρας θα είναι στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» από τον Ιανουάριο.

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης