Την πεποίθησή του πως η Γιουβέντους θα θέσει πολύ δυνατές βάσεις για τα επόμενα χρόνια, αν καταφέρει φέτος να κατακτήσει το νταμπλ, εξέφρασε ο Αντόνιο Κόντε.

«Το να κερδίσουμε το πρωτάθλημα θα είναι εξαιρετικό, αλλά, αν καταφέρουμε το νταμπλ, αυτό θα σημαίνει πως χτίζουμε κάτι μεγάλο, κάτι πολύ σημαντικό» ήταν τα λόγια του τεχνικού των «μπιανκονέρι», για να προσθέσει: «Το Champions League είναι επίσης ένα όμορφο όνειρο που πρέπει να συνεχίζουμε να το κυνηγάμε. Ωστόσο, πρέπει να μάθουμε να είμαστε υπομονετικοί και να εστιάσουμε στο εγχείρημά μας, που είναι να ωριμάσει η ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη διακοπή λόγω εορτών, η Γιουβέντους επιστρέφει στην αγωνιστική δράση την Κυριακή και φιλοξενεί τη Σαμπντόρια. Ο Ιταλός τεχνικός, αναφερόμενος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, είπε: «Πάντα υπάρχουν ρίσκα όταν επιστρέφεις από διάλειμμα, αλλά έχουμε δουλέψει παρά πολύ τις τελευταίες μέρες. Η Σαμπντόρια είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται σε μια θέση που δεν την αντιπροσωπεύει. Πρέπει να διατηρηθούμε σε αφύπνιση, αν και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτήν την αναμέτρηση».

Ο 43χρονος Ιταλός αναφέρθηκε και στο νέο μετεγγραφικό απόκτημα της «Γιούβε», τον Φεντερίκο Πελούζο, λέγοντας: «Ο Πελούζο μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις. Είμαι πεπεισμένος πως θα είναι μεγάλη η συνεισφορά του στη Γιουβέντους».

 Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης