Τέσσερα πληρώματα προκρίθηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα στα ημιτελικά του 1ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Κωπηλασίας που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Την αρχή έκανε η δίκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών με τους Αποστόλη και Νίκο Γκουντούλα που ήταν οι μοναδικοί που πήραν απευθείας την πρόκριση στον ημιτελικό τερματίζοντας πρώτοι στον προκριματικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο πλήρωμα του αγωνίσματος που αποτελούσαν οι Χρήστος Κουτσιάφτης -Απόστολος Λαμπρίδης πήραν την τέταρτη θέση στη σειρά τους και την τρίτη στον επαναληπτικό κι έτσι θα αγωνιστούν στον Γ΄ Τελικό. Απευθείας στα ημιτελικά πέρασε και η τετράκωπος που τερμάτισε πρώτη.

 Οι Στέργιος Παπαχρήστος-Γιάννης Τσίλης-Γιώργος Τζιάλλας-Γιάννης Χρήστου πήραν από την αρχή κεφάλι στην κούρσα κι έμειναν επικεφαλής ως το τέλος.

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών όπου οι Παναγιώτης Μαγδανής-Λευτέρης Κόνσολας τερμάτισαν δεύτεροι στη σειρά τους πηγαίνοντας στον επαναληπτικό, αφού μόνο ο πρώτος (ήταν η Κίνα) πέρασε απευθείας στον ημιτελικό. Στη συνέχεια όμως τερμάτισαν πρώτοι και πέρασαν στην καλύτερη 12άδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον επαναληπτικό θα περάσουν και οι Αλεξάνδρα Τσιάβου-Χριστίνα Γιαζιτζίδου που έμειναν δεύτερες πίσω από την κινέζικη βάρκα στον προκριματικό του διπλού σκιφ ελ βαρών.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Σπύρος Γιάνναρος που πήρε την 3η θέση στο σκιφ ελ βαρών και προκρίθηκε απευθείας στον ημιτελικό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης