«Όταν πρόκειται για νίκες… κανείς δεν το κάνει καλύτερα από τον Παναθηναϊκό των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλων» αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, οι οποίοι αναδείχθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου διασυλλογικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ως κορυφαίοι παράγοντες για τη σεζόν 2010-2011.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη η πιο επιτυχημένη ομάδα σε ολόκληρη την ιστορία των φάιναλ φορ που ξεκίνησαν το 1988, έναν χρόνο μετά την ανάληψη του Παναθηναϊκού από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους. Η αξιοσημείωτη συνέπεια που χαρακτηρίζει την πορεία του Παναθηναϊκού από τότε αποτελεί φόρο στον τρόπο που τα αδέλφια έχουν καθοδηγήσει την ομάδα τους προς την κορυφή» είναι τα λόγια με τα οποία περιγράφεται η επιτυχία του Παναθηναϊκού και των ιδιοκτητών του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κατάκτηση του 6ου τροπαίου στη διοργάνωση στο φάιναλ φορ της Βαρκελώνης και πριν από την ανάδειξη των αδελφών Γιαννακόπουλων σε κορυφαίους παράγοντες σήμερα προηγήθηκε ο τίτλος του κορυφαίου προπονητή της σεζόν για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που είναι και ο πολυνίκης της διοργάνωσης με 8 ευρωπαϊκά τρόπαια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης