Πεπεισμένος ότι ο Λεβαδειακός θα καταφέρει να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία της Super League εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Παράλληλα ο Έλληνας άσος μίλησε για τη δική του παρουσία στους Βοιωτούς, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κόρμπος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ξεκίνημα της σεζόν και αν αδικούσε τον Λεβαδειακό η θέση του στη βαθμολογία: «Η βαθμολογία μας αδικούσε στην αρχή, αλλά τώρα είμαστε ήρεμοι και πάμε πολύ καλά. Δεν είχαμε κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα, χάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς το παιχνίδι με τη Βέροια, που είχαμε 28 τελικές. Τώρα, όμως, όλα είναι πάρα πολύ καλά και είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το που οφείλεται η καλή εικόνα της ομάδας: «Έχουμε καλή εικόνα και αυτό οφείλεται και στην τεχνική ηγεσία, αλλά και σε όλους όσους δουλεύουν κάθε μέρα με την ομάδα, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Λεβαδειακό «Είναι πολύ καλά στον Λεβαδειακό από όλες τις απόψεις και από οικονομική και από αγωνιστική. Ειδικά σε εποχές που είναι πολύ δύσκολες για τη χώρα μας, καθώς βλέπουμε ποδοσφαιριστές να μην πληρώνονται και να αναγκάζονται να φύγουν από τις ομάδες τους».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Δεν έχω πρόβλημα με το που θα αγωνίζομαι, είτε αυτό θα είναι πιο αμυντικά είτε πιο επιθετικά. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και όλοι πρέπει να προσφέρουν στο σκοράρισμα. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό να πετυχαίνουν γκολ και οι κεντρώοι παίκτες».

Για το αν θέλει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του: «Το μόνο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι ο Λεβαδειακός. Σίγουρα όλοι θέλουν κάτι παραπάνω στην καριέρα τους, αλλά εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα μου μόνο και τίποτε άλλο. Αν έρθει κάτι αργότερα θα είναι καλοδεχούμενο».

Για το αν «κοιτάει» πιο ψηλά φέτος ο Λεβαδειακός: «Σίγουρα όταν τελειώνει ο πρώτος γύρος και είμαστε ψηλά στην βαθμολογία θέλουμε το κάτι παραπάνω. Εμείς συνεχίζουμε γιατί έχουμε ακόμα δρόμο, ειδικά στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου έχουμε δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Πιστεύω, όμως, ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε ψηλά».

Για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα: «Είναι καλό το ότι αγωνίζονται νεαροί παίκτες, γιατί όταν ξεκίνησα εγώ δεν ήταν έτσι τα πράγματα, καθώς δεν μας εμπιστευόντουσαν ως νέους ποδοσφαιριστές».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης