Μπορεί το έργο του Ολυμπιακού στον αποψινό (21:45, MEGA) αγώνα του με την Άρσεναλ να είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο ο Φράνκο Κοστάντσο με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Skysports» τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν για τη νίκη στο «Έμιρεϊτς».

«Η Άρσεναλ είναι πάντα μια επικίνδυνη ομάδα, αλλά φέτος δεν προκαλεί φόβο στην επίθεση, όπως συνέβαινε παλαιότερα. Έχει χάσει τον Σεσκ Φάμπρεγας και τον Σαμίρ Νασρί, που είναι πολύ σημαντικοί παίκτες, με συνέπεια να δημιουργεί λιγότερες ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Ωστόσο, δεν περιμένω το συνηθισμένο παιχνίδι μιας αγγλικής ομάδας, αφού εξακολουθεί να υπάρχει διαφορά μεταξύ των “κανονιέρηδων” και των υπόλοιπων αγγλικών ομάδων. Η Άρσεναλ στο Λονδίνο είναι πάντα επικίνδυνη, αλλά ταξιδεύουμε αποσκοπώντας στη νίκη. Ένας βαθμός δεν θα ήταν κακός, αλλά θέλουμε τρεις» είπε αρχικά ο Αργεντινός πορτιέρο των Πειραιωτών και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και, αν το χάσουμε, θα μειώσει σημαντικά τις πιθανότητές μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο όμιλος είναι πολύ ισορροπημένος και υπάρχουν πιθανότητες να περάσουμε. Κάθε ματς είναι σαν “τελικός”. Παίξαμε καλά και κρατήσαμε την μπάλα, αλλά στην Ευρώπη πρέπει να σκοράρεις και αυτό ήταν το πρόβλημά μας απέναντι στη Μαρσέιγ. Αλλά σε αυτό το παιχνίδι, θα υπάρχει μεγάλη πίεση και στις δύο ομάδες, γιατί, αν δεν πάρουν την πρώτη νίκη, θα έχουν επιπλέον πίεση στο επόμενο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι πιο ευάλωτη φέτος και ο Ολυμπιακός μπορεί να νικήσει, αν παίξει έξυπνα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης