Ο Κώστας Μίσσας είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ικάρου Καλλιθέας, ο έμπειρος προπονητής θα συνεργάζεται με τον προπονητή της πρώτης ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη, έχοντας παράλληλα και την επίβλεψη των τμημάτων υποδομής.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μίσσα ήταν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην παρούσα φάση, ο Ίκαρος είναι ένας σύλλογος που έχει όλα τα εχέγγυα για την δημιουργία ενός προγράμματος, μέσα από το οποίο θα βοηθάει τους νέους παίκτες να εξελίξουν το ταλέντο τους και παράλληλα η ανδρική ομάδα θα έχει το όφελος της αξιοποίησης τους.

Το όραμα του ιδιοκτήτη Δημήτρη Αγγελόπουλου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και από την στιγμή που τον πάγκο της ανδρικής ομάδας, ανέλαβε ένας εξαιρετικός προπονητής όπως ο Δημήτρης Πρίφτης αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση που μου έγινε. Στόχος όλων μας είναι ο Ίκαρος να αποκτήσει μια πρότυπη παραγωγική διαδικασία, την οποία θα ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι. Πράγμα που επιτάσσει η εποχή, αλλά έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια».

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Αγγελόπουλος τόνισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που μια σπουδαία μορφή του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο Κώστας Μίσσας, εντάσσεται στον σύλλογο μας. Η επένδυση στο ταλέντο των νεαρών Ελλήνων παικτών αποτελεί μονόδρομο και χρειαζόμασταν έναν άνθρωπο με την εμπειρία και τις γνώσεις του Κώστα, ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σε άλλο επίπεδο. Σε συνδυασμό με την πρόσληψη του κόουτς Πρίφτη, θεωρούμε πως κάναμε δύο πολύ καλές κινήσεις στο τεχνικό επιτελείο».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης