Ο Παναιτωλικός βρίσκεται «βυθισμένος» στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας στη Super League, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, και ελπίζει σε ένα μικρό… θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο μεγαλομέτοχος των Αγρινιωτών, Φώτης Κωστούλας, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, κατά της απόφασης της Super League να μην υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν θα εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» έχουν έννομο συμφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM:

«Αν η απόφαση είναι παράνομη, χωρίς νομικό υπόβαθρο δηλαδή, θα κάνουμε προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Κάθε χρόνο υπάρχει μία προκήρυξη που αφορά τις ομάδες και είναι ξεκάθαρο από τον ΚΑΠ και το νόμο ότι δεν αλλάζει μέσα στην ίδια χρονιά κάτι που έχει συμφωνηθεί από όλες τις ομάδες.

Είναι τόσο ξεκάθαρο, που απορώ γιατί το έκανε και πώς κατάφερε να εγκρίνει ένα τέτοιο πράγμα η ΕΠΟ, που είναι θεματοφύλακας. Δεν ζητάμε τίποτε άλλο παρά να εφαρμοστεί ο νόμος, όχι να γίνει κάποια παρατυπία. Εμείς έχουμε έννομο συμφέρον. Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Είπαμε να κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά δεν κάνουμε τίποτα τέτοιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη δυσχερέστατη θέση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα του δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στην προσπάθεια παραμονής στη Σούπερ Λίγκα, ο Φώτης Κωστούλας ανέφερε: «Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και επειδή είναι εβδομάδα των θαυμάτων, ποιος ξέρει;».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης