Στις δυσκολίες του αυριανού (17:00, ΕΤ3) παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΑΓΟ Ρεθύμνου, Στέργιος Κουφός.

Ο κόουτς των Ρεθυμνιωτών μίλησε με πολύ καλά λόγια για την δουλειά του Σούλη Μαρκόπουλου στον «δικέφαλο» του Βορρά, ενώ υπογράμμισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να περιορίσουν τη δράση των Παπαδόπουλου και Χαραλαμπίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρουμε όλοι ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει το στίγμα του προπονητή του κατά κύριο λόγο. Σίγουρα η παρουσία του Παπαδόπουλου είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε όπως επίσης και η παρουσία του Χαραλαμπίδη. Αυτοί οι παίκτες βγάζουν μεγάλοι ενέργεια και δημιουργία μέσα από το low post.

Βέβαια, όλη η ομάδα είναι καλή και σκληρή και πιστεύω ειδικά και μέσα στην έδρα τους ότι δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο. Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ σε μια χρονική στιγμή που είναι σε πολύ καλή κατάσταση όλη η ομάδα. Είναι μια ομάδα που έχει κάνει 4 στα 4 και αυτό δείχνει την δυσκολία του αγώνα. Ειδικά στην έδρα της είναι πολύ δυνατή ομάδα και μάλιστα έχοντας αυτή την περίοδο πολύ καλή ψυχολογία. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε σε όλα αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση» και συνέχισε αναφερόμενος στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Πάρις Χορν, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών:

«Αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη για εμάς με τον Κάρτερ και τον Μπρέντ να αντιμετωπίζουν μικρά προβλήματα συν την έλευση και του νέου παίκτη του Χορν που έπρεπε να τον βοηθήσουμε να βρει γρήγορα την χημεία της ομάδας μέσα σε λίγες μέρες. Προτεραιότητα για εμάς είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε και εμείς τις αρετές μας σαν ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και εξαιρετικά προσεκτικοί αν θέλουμε να πάρουμε την νίκη από τέτοια παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άκης Καλλινικίδης από την πλευρά του, σημείωσε:  «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο οποίος προέρχεται από μια μεγάλη νίκη μέσα στο «Αλεξάνδρειο». Οφείλουμε για την ομάδα μας και για τους εαυτούς μας να πάμε εκεί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Προερχόμαστε και εμείς από πολύ καλά παιχνίδια και από τέσσερις νίκες και σίγουρα θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να παίξουμε καλά και να πάρουμε την νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο όπως και κάθε παιχνίδι στην Α1 και αυτό που μας απασχολεί είναι προσπαθήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης