Για «απόφαση-ντροπή για κάθε νομικό, που εκδόθηκε από υπαλλήλους συμφερόντων» έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας μετά την ετυμηγορία της Επιτροπής Εφέσεων για τον αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως τοποθετείται ως δικηγόρος κι όχι ως πρόεδρος ομάδας (σ.σ. Παναχαϊκής), ενώ καταλήγοντας ανέφερε ότι «…το κόλπο grosso πέτυχε!!! Η ΠΑΕ Κέρκυρα θα παίξει με τον Άρη αδιάφορο και χωρίς θεατές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Πληροφορηθήκαμε με τους συνεργάτες μου την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το διακοπέν παιχνίδι Άρη-Αστέρα Τρίπολης. Για πρώτη φορά στα 37 χρόνια καριέρα μου, θα ασκήσω κριτική σε δικαστική απόφαση, έστω και αν δεν πρόκειται πράγματι για δικαστική απόφαση, αλλά για διαιτητική.

Η απόφαση αυτή καταργεί κάθε έννοια δικαίου. Η απόφαση αυτή καταργεί την αρχή τα ηθικής εκτιμήσεως των αποδείξεων. Η απόφαση αυτή είναι ντροπή για κάθε νομικό. Η απόφαση αυτή δίνει το δικαίωμα σε κάθε εχθρό του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ να χαίρεται, γιατί είναι άλλη μια απόφαση, από αυτές που δεν βγαίνουν από νομικούς, αλλά από υπαλλήλους συμφερόντων. Είναι μια απόφαση που δεν βγαίνει σε αίθουσες δικαστηρίων από νομικούς, αλλά βγαίνει από υπαλλήλους σε άλλα γραφεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δήλωσή μου αυτή γίνεται αυστηρώς υπό την ιδιότητά μου ως δικηγόρου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει σύγχυση αυτής της ιδιότητάς μου με την ιδιότητά μου ως ιδιοκτήτου ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας.

Ίσως πρέπει ο Εισαγγελέας να ασχοληθεί εκτός από αυτούς που στήνουν παιχνίδια και με αυτούς που στήνουν δικαστικές αποφάσεις.

Προκαλώ τον οποιονδήποτε θίγεται να μη μηνύσει και να με ενάγει για αυτή τη δήλωσή μου.

Το κόλπο grosso πέτυχε!!! Η ΠΑΕ Κέρκυρα θα παίξει με τον Άρη αδιάφορο και χωρίς θεατές».

Διαβάστε επίσης:


Τιμώρησε τον Άρη η Επιτροπή Εφέσεων,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 16:54

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης