Κούγιας: «Ο Πατέρας είναι ενεργά στο παρασκήνιο»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016, 04:18
Κούγιας: «Ο Πατέρας είναι ενεργά στο παρασκήνιο»
Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και για άλλη μια φορά ήταν καταιγιστικός και αποκαλυπτικός για τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Κούγια το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Ο Νίκος Πατέρας έδιωξε τον Γκαγκάτση, έγινε κυρίαρχος του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τους Μπέο, Τσακογιάννη, Γ. Παπαδόπουλο. Πήρε τίτλους. Τον Πατέρα τον έδιωξαν οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου. Του καταλόγισαν ευθύνες.

Με την είσοδο του Μελισσανίδη στο ποδόσφαιρο φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Είναι γνωστά αυτά που συνέβησαν στον Ζωγράφο, τον Τσαχειλίδη, στον Λίβα, παλιότερα στον Μπάκα. Είναι γνωστά αυτά που γίνονται στις εκλογές. Ο Θεός να μας φυλάει. Στην αίθουσα στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Μπέος. Είδα να περιφέρονται όλα τα κοράκια.

Ο Πατέρας είναι ενεργά στο παρασκήνιο. Ασχολείται ενεργά. Το έχω καταθέσει στον κ. Ανδρέαδη. Λειτουργεί εις βάρος του μεγάλου του εχθρού, του Μαρινάκη. Ασχολείται ενεργά με το παρασκήνιο ο Πατέρας. Έχει γνωριμίες με εισαγγελείς, με παράγοντες ενώ στο περιβάλλον του είναι ο Μπέος, ο Γ. Παπαδόπουλος και είναι στενός φίλος του ο Μελισσανίδης.

Ο Αλαφούζος έχω την αίσθηση ότι παρακολουθεί με αμηχανία. Προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Σαββίδη ο οποίος όμως είναι μόνος του. Έχει τις δικές του δυνατότητες. Υπάρχει σκληρός πόλεμος που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Μπορεί να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο με τον Μπέο, τον Θωμά Μητρόπουλο και τον Γιάννη Παπαδόπουλο;».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Ιουνίου 2016, 04:18