Προϊόν καλής, σωστής και εντατικής δουλειάς είναι η πορεία πρωταθλητισμού που διαγράφει τη φετινή περίοδο στο νότιο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Βύζας Μεγάρων, σύμφωνα με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά. Ο Έλληνας τεχνικός, με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα των «κιτρινόμαυρων», τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι το τέλος για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Η γραπτή δήλωση του Νίκου Κουρμπανά αναφέρει:

«Δεν μας βγήκε ο πρωταθλητισμός. Γι’ αυτούς που γνώριζαν κάποιες καταστάσεις και ήταν κοντά στην ομάδα το καλοκαίρι, αυτή η πορεία δεν αποτελεί έκπληξη. Φτιάξαμε μια ομάδα το καλοκαίρι, όπως εμείς την θέλαμε, και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Ο Βύζας είναι ομάδα οργανωμένη σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερα δε σε διοικητικό επίπεδο, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δ. Τραγκουμανίδης είναι κοντά μας και μας παρέχει τα πάντα.

Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει αλλά και τον υπέροχο κόσμο του Βύζαντα που σε κάθε παιχνίδι μας συμπαραστέκεται αποτελώντας τον «δωδέκατο παίκτη» μας. Οφείλω, όμως, να πω ότι χρειάζεται υπομονή, αφού εμείς αυτό που κοιτάμε είναι να «μιλάμε» μέσα στο γήπεδο. Οι στόχοι μας ήταν από την αρχή πρωταγωνιστικοί και αυτό θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε μέχρι τέλους. Ό,τι δικαιούμαστε θα το διεκδικήσουμε μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί η ομάδα «δίνει εξετάσεις» και μέσα από τα αποτελέσματα κρινόμαστε όλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης