Το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό θα αναλάβει ο Predrag Djordjevic, όπως αποκάλυψε με συνέντευξή του στην ισπανική «El Mundo Deportivo» ο Darko Kovacevic.
«Ο Τζόλε θα γίνει τεχνικός διευθυντής, αλλά ζήτησε να ξεκουραστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο», τόνισε αρχικά ο Σέρβος παλαίμαχος άσος και συνέχισε: «Του αρέσει να ψαρεύει και θέλει να χαλαρώσει λίγο έπειτα από τόσα χρόνια που έπαιζε μπάλα».

Ερωτηθείς για το εάν σκέφτεται να ακολουθήσει καριέρα προπονητή, ο Kovacevic απάντησε ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο, ενώ αναφορικά με το μέλλον του είπε: «Θα επιστρέψω στην Αθήνα. Θα μείνω τουλάχιστον ένα χρόνο στην Αθήνα, όπου η ζωή είναι φανταστική και όλοι με αγαπάνε. Τον ερχόμενο Ιούνιο θα δω τι θα κάνω. Ήταν το πρώτο μου καλοκαίρι που δεν έκανα προετοιμασία, και ομολογώ πως ήταν λίγο περίεργα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν το σκέφτομαι όμως. Κατάλαβα πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία μου και η οικογένειά μου. Επίσης, δεν μπορώ να ξεγελάσω τον εαυτό μου, γιατί το ποδόσφαιρο θα το σταματούσα φέτος ή του χρόνου. Απολαμβάνω τη ζωή μου με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Ο γιος μου και η κόρη μου είναι σε μία πολύ σημαντική ηλικία και θέλω να είμαι δίπλα τους όσο περισσότερο γίνεται».

Καταλήγοντας, ο «Ντάρκο-γκολ» ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν σκοπεύει να φύγει από το χώρο του ποδοσφαίρου: «Σίγουρα θα ασχοληθώ σε κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω ακόμα τι. Δεν έχω κάποιο οικονομικό πρόβλημα, αλλά είμαι «άρρωστος» με το ποδόσφαιρο και θα κάνω κάτι πάνω σε αυτό».

«Ντρίπλα» Gonzalez σε Ισπανούς δημοσιογράφους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mark Gonzalez, σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία προβλέπει 2.5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Ο Χιλιανός άσος πάντως σήμερα, ερωτηθείς για το μέλλον του έκανε… ντρίπλα στους ισπανούς δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ότι κατάλληλος για να μιλήσει για την υπόθεσή του είναι ο μάνατζερ του.

«Δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω για την υπόθεσή μου. Είμαι μέλος της ομάδας και δουλεύω για το καλύτερο. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο μάνατζέρ μου» τόνισε αρχικά ο Gonzalez και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω που μπορώ να πω που είναι καλύτερα, αλλά ευχόμαστε να μην έχουμε την ίδια σεζόν με πέρυσι. Είναι λογικό που βρισκόμαστε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος».

Συμφώνησαν προφορικά Κόκκαλης και Μαρινάκης

Σε προφορική συμφωνία ήρθαν στη συνάντηση που είχαν χθες οι Σωκράτης Κόκκαλης και Ευάγγελος Μαρινάκης, για το ύψος του τιμήματος και τη συμμετοχή του τελευταίου στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός εφοπλιστής κατέστησε σαφές στον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων» ότι είναι διατεθειμένος να καλύψει ο ίδιος όλο το ποσό (δηλαδή 42 εκατ. ευρώ με τη διάθεση του 37% των μετοχών) της αύξησης. Πάντως οι οριστικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

(Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009, 10:31)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης