Συνέντευξη απολογιστικού χαρακτήρα για τα όσα έζησε στην Ελλάδα και τον Ηρακλή παραχώρησε ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι στον Τύπο της Πολωνίας. Ο 33χρονος πορτιέρο τόνισε πως σε πολλές περιπτώσεις η διοίκηση του Ηρακλή ήταν… άφαντη, αλλά σε γενικότερες γραμμές δήλωσε ότι έχει καλές αναμνήσεις από την παρουσία του στη χώρα μας.

«Να ξεκινήσω, λέγοντας πως, παρόλα όσα έγιναν, κρατάω τις όμορφες αναμνήσεις από το πέρασμά μου στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα έδειχναν διαφορετικά απ’ ό,τι στο ξεκίνημα. Άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα και η κατάσταση έγινε άρρωστη, γιατί, αντί πριν τα ματς να σκεφτόμαστε τον αγώνα, συζητούσαμε πότε και αν θα πληρωθούμε.
Έτσι αποφάσισα πως, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, πρέπει να κάνω κάτι. Οι καριέρες δεν κρατάνε για πάντα. Δεν το παίζω καλός Σαμαρείτης, όμως σκέφτομαι την οικογένεια μου στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο είναι ευχαρίστηση για εμένα και όχι επάγγελμα και δεν μπορώ να αποδώσω σε άσχημες συνθήκες.

Εξάλλου, το πρόβλημα με τα λεφτά δεν επηρέασε μόνο εμένα αλλά όλους τους πρώην συμπαίκτες μου.
Προσπάθησα να έχω επαφή με τη διοίκηση, όμως το θέμα ήταν με ποιον να πρωτομιλήσω, γιατί δεν έβρισκες κανένα στην ομάδα. Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Ρέμος, είναι πολυάσχολος άνθρωπος, καθώς είναι τραγουδιστής.

Όσο αφορά στον διευθυντή ποδοσφαίρου, πιο συχνά τον έβλεπες σε τηλεοπτικές εκπομπές, παρά στο γραφείο του! Είχα την εντύπωση ότι η ομάδα ήταν ακέφαλη! Έτσι ήταν και στα παιχνίδια, είτε χάναμε είτε κερδίζαμε, κανείς δεν ενδιαφερόταν», εξήγησε ο Κοβαλέφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης