«Σάρκα και οστά» πήρε η μετεγγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην ΚΠΡ, η οποία ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα κι επίσημα την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος φορ, ο οποίος αποχώρησε από τη Λάτσιο, στην οποία δεν κατάφερε να προσαρμοστεί υπέγραψε με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ συμβόλαιο 2,5 ετών με τις αποδοχές του παίκτη, αλλά και τα χρήματα που θα λάβει οι «λατσιάλι» να μην έχουν γίνει γνωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω αφήσει μισοτελειωμένη δουλειά εδώ στην Αγγλία. Το πλάνο στην ομάδα είναι πολύ εντυπωσιακό. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι έχει μεγάλους στόχους. Αυτό ήταν που ήθελα να ακούσω», δήλωσε αρχικά ο Γάλλος στράικερ και συνέχισε:

«Το αγγλικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, το πρωτάθλημα που μου ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την διοίκηση. Θα δίνω πάντα το 100 τοις 100».

Ντεμπούτο με την Άστον Βίλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζιμπρίλ Σισε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ΚΠΡ στον αυριανό εντός έδρας αγώνα της με την Άστον Βίλα, καθώς η μπλε κάρτα του θα φτάσει λίγο πριν το παιχνίδι με τους «χωριάτες».

Ο Γάλλος επιθετικός θα αγωνίζεται στην ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με το νούμερο «23» στην πλάτη.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης