Παίκτης του Φοίνικα Σύρου θα συνεχίσει να είναι ο Σωτήρης Τσέργας, αφού ο 35άχρονος πασαδόρος συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και ανανέωσε της συνεργασίας του.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ:

«Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή αθλητή Σωτήρη Τσέργα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσέργας είναι 35 ετών (γεννημένος στις 3 Ιουνίου 1978), έχει ύψος 1.91, αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και μετρά 67 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των ανδρών.

Αυτή θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Φοίνικα, καθώς ανήκει στο ρόστερ του συλλόγου από τη σεζόν 2010-2011 όπου ο Φοίνικας στέφθηκε πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία και επέστρεψε στην Α1.

Εκεί, κατέκτησε το Λιγκ Καπ και ήταν φιναλίστ του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ τη σεζόν 2011-2012, ενώ πέρυσι αναδείχθηκε φιναλίστ του Κυπέλλου και κατέλαβε την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013″.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσέργας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι γίνομαι… μόνιμος κάτοικος. Δεν είναι λίγα τα τέσσερα χρόνια. Η Σύρος είναι ένα πολύ ωραίο μέρος, μ’ αρέσει πολύ η ζωή εδώ, αισθάνομαι πολύ όμορφα και είμαι δεμένος με το νησί και τον κόσμο».

Σχετικά με τους στόχους της ομάδας, απέφυγε τα μεγάλα λόγια και εξέφρασε την ευχή η νέα χρονιά να είναι καλύτερη και με λιγότερα προβλήματα από την περσινή: «Για τους στόχους του Φοίνικα είναι πολύ πρόωρο να μιλάμε, αφού ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Πάντως, σίγουρα θέλουμε να παίζουμε ωραίο βόλεϊ, να ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και να έχουμε μία χρονιά με λιγότερα προβλήματα και καλύτερη από την περσινή».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης