«Κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο»

«Κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο»
Την άποψή του ότι ο δεύτερος ημιτελικός του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό κρίθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο, όταν και ο «ιστορικός» έχανε με 27-6, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα με 90-65 από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου 27-6 ήταν και αυτό που έκρινε το ματς. Στην συνέχεια παίξαμε χωρίς πίεση και κόμπλεξ λόγω διαφοράς, αλλά δεν καταφέραμε κάτι το ουσιαστικό.

Η κούραση είναι ένας από τους παράγοντες που μας έχει επηρεάσει αρνητικά. Εχουμε πολλούς τραυματίες και οι περιφερειακοί μας αναγκάζονται να παίζουν πολύ. Αυτό μας κάνει κακό, αλλά γενικά η σειρά με τον Ολυμπιακό μόνο καλό κάνει στους παίκτες μου, ειδικά στους νέους. Ραντεβού το Σάββατο».

Από τη μεριά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά. Ήμασταν κακοί σε άμυνα και επίθεση. Δεν παίξαμε δυνατά αμυντικά. Ακόμη και τα φάουλ που κάναμε ήταν κακά, καθώς πολλά ήταν γκολ φάουλ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην αρχή. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, προσπαθήσαμε, βελτιωθήκαμε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Το Σάββατο θα είναι εντελώς διαφορετικό ματς και θα το προσεγγίσουμε διαφορετικά. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, 22:25