Από τον σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Παπαδημητρίου επισκιάστηκε το χθεσινό φιλικό της Skoda Ξάνθης με τον Πανθρακικό, που διεξήχθη στα Πηγάδια.

Ο αρχηγός της Ξάνθης υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο χρόνος της αποθεραπείας του θα υπερβεί τον έναν μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπερ σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε πρόωρα για τον σκληροτράχηλο αμυντικό, ο οποίος ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στις τελευταίες κρίσιμες, όσον αφορά την παραμονή της ομάδας του, αγωνιστικές της Super League.

«Περισσότερο απ’ όλα στεναχωριέμαι που δεν θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Στα ματς με τον Ατρόμητο και τον Ηρακλή θα παίξουμε όλη μας τη χρονιά, αλλά εγώ δεν θα μπορώ να προσφέρω. Θα παραμείνω όμως κοντά στην ομάδα και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ» ανέφερε απογοητευμένος ο Παπαδημητρίου.

Αντίθετα, ο Νέιθαν Ελιγκτον αγωνίστηκε κανονικά στο χθεσινό φιλικό, δείχνοντας έτσι πανέτοιμος να επιστρέψει στη δράση και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Κεχαγιά για το ματς με τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης