Χρέη κατάσκοπου για τη Σάμροκ Ρόβερς, η οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην «Τούμπα» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, εκτέλεσε ο Άντι Μίλερ στο ματς του «Δικεφάλου» με τον ΟΦΗ.

Ο βοηθός προπονητή της Σάμροκ με δηλώσεις του στα «Σπορ του Βορρά» τόνισε ότι ξεχώρισε τους Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη και Γκαρσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, αλλά ο αντίπαλός του ήρθε για να παίξει μόνο για να κλέψει την ισοπαλία. Και έκανε καλή δουλειά τελικά. Σε όλο το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα, είχε την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ που ήθελε για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έκλεισε καλύτερα τους χώρους και, παρά την πίεση που δέχθηκε, δεν απειλήθηκε τόσο» είπε ο Μίλερ και συνέχισε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έπαιζε για τη νίκη, ενώ ο ΟΦΗ έπαιξε για την ισοπαλία και τα κατάφερε μια χαρά, αν κρίνουμε τελικά από το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος. Ξεχώρισα τον Βιεϊρίνια, τον Σαλπιγγίδη και τον Γκαρσία».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης