Μεγάλης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετά την ήττα (1-0) του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου πριν λίγη ώρα σημειώθηκαν σοβαρές συγκρούσεις ανάμεσα σε φίλους του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας, που είχε συγκεντρωθεί ακριβώς πάνω από τη φυσούνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν περισσότεροι από τις αστυνομικές δυνάμεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασαν στο σημείο να πάρουν ακόμα και κράνη και ασπίδες από τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες από την πλευρά τους απάντησαν με ρίψη χημικών.

Σοβαρά επεισόδια είχαμε, όμως, και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Δαλούκα, όταν μεγάλη μερίδα των οπαδών των «ερυθρολεύκων» μπήκε μέσα στο γήπεδο και κατευθύνθηκε προς τα επίσημα.

Εκεί ξεκίνησαν συμπλοκές με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με τον Δαλούκα να μένει για πέντε λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι να μπορέσει να αποχωρήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξύλο και στη φυσούνα

Τις επιδόσεις τους στις… πολεμικές τέχνες έδειξαν και στη φυσούνα μερικοί από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος κινήθηκε εναντίον του Βλάνταν Ίβιτς, ενώ επεισόδιο σημειώθηκε με πρωταγωνιστές τους Μήτρογλου και τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κλώτσησε μια μπάλα προς τον Ουρουγουανό μέσο, ο οποίος αντέδρασε άμεσα και κινήθηκε εναντίον του, με τον Ντουντού να κάνει το ίδιο και το ξύλο να πέφτει… σύννεφο μεταξύ των παικτών.

Ο Ραούλ Μπράβο κινήθηκε και αυτός απειλητικά προς τον Γκρασία και στη συνέχεια η σύρραξη γενικεύτηκε, καθώς όλοι οι παίκτες και των δύο ομάδων συμμετείχαν στο περιστατικό, μετατρέποντας τη φυσούνα σε πραγματική αρένα.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στον φροντιστή του ΠΑΟΚ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης