Τη χαρά της νίκης στην Τούμπα γεύτηκε μετά από περίπου τρεις μήνες ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 2-0 της Δόξας Δράμας, για την 29η αγωνιστική της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γκολ του «δικέφαλου» του Βορρά, που αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πέτυχαν οι Παναγιωτούδης (12΄) και Νιμανί (59΄).

Ο αγώνας

Αποφασισμένη να πετύχει την πρώτη του νίκη στην έδρα του μετά τις 21 Ιανουαρίου (σ.σ.: η τελευταία ήταν με τον Πανιώνιο) μπήκε στο ματς η ομάδα του Μπόλονι και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς.

Πιο συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό, με σκόρερ τον νεαρό Παναγιωτούδη, ο οποίος συνδύασε με γκολ την πρώτη του παρουσία του ως βασικός με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στη συνέχεια οι παίκτες του δικέφαλου του Βορρά είχαν καλές ευκαιρίες με τον Αθανασιάδη και τον Τσιρίλο, όμως ο Δαύκος ήταν σε ετοιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 54΄, ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι σε σουτ του Σταφυλίδη, ενώ στη συνέχεια ο Αθανασιάδης έχασε γκολ που… δεν χάνεται, σουτάροντας άουτ προ κενής εστίας.

Εντούτοις το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 59’ο Νιμανί έκανε το 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλο δοκάρι σε σουτ του Παναγιωτούδη, ενώ την ίδια τύχη είχε και το απευθείας φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία στο 75΄, με το 2-0 να μην αλλάζει ως το τέλος.

Κίτρινες: Σοϊλέδης (33΄, Δόξα Δράμας), Ψυχογιός (41΄, Δόξα Δράμας), Σταφυλίδης (70΄, ΠΑΟΚ), Ετό (71΄, ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (68΄ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Ίβιτς (60΄ Γιάννου), Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης, Νιμανί (76΄ Λίνο), Έτο.

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Κάπελ (57΄ Κυβελίδης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46΄ Ρούτσης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (68΄ Στεργιανός-Μιχαηλίδης).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης