Επειγόντως ευχέλαιο χρειάζονται στον Ολυμπιακό… Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν λένε να σταματήσουν, αφού και ο Ντουντού Σεαρένσε μπήκε στο ιατρικό δελτίο των «ερυθρόλευκων». Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχώρησε τραυματίας στο 35ο λεπτό του φιλικού του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό, λόγω χτυπήματος στο αριστερό ισχίο και, όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Πάντως, η ομάδα του Ζίκο επικράτησε 2-1 του Ιωνικού με τα γκολ που σημείωσαν οι Διαμαντάκος (50΄) και Λυκογιάννης (84΄), ενώ ο Ιωνικός μείωσε στο 88ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός στο 55’ είχε δοκάρι με τον Κουρτάνοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολυμπιακός: Κόβατς (59΄ Πάρντο), Αποστολόπουλος (70΄ Πάντος), Ραούλ Μπράβο (72΄ Σταμογιάννος), Πολυχρονάκης (72΄ Ρουγκάλας), Ντομί, Νικλητσιώτης (67΄ Λυκογιάννης), Ντουντού (35΄ Κουρτάνοβιτς), Μαρέσκα (68΄ Σούλης), Στολτίδης (86΄ Μακαρωνάς), Διαμαντάκος (65΄ Γκαβασιάδης), Βάντερσον (82΄ Κρητικός).

Ιωνικός:
Παγούδης, Μπέριος, Τσολακούδης, Α. Παπαζούδης, Μακράκης, Γιόνδης (38΄ Χατζηβασιλειάδης), Γαλάς, Σ. Παπαζούδης, Σιδέρης, Μπόε, Μούλερ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κεφαλούκος, Τσερκέζος, Πουρής, Τζανετάκος, Μαναριώτης, Καφάκο, Ερρίκος, Μαρινάκης, Λένο, Θεοδωρίδης.

Από εκεί και πέρα, όσοι δεν αγωνίστηκαν στη σημερινή αναμέτρηση, συνέχισαν να προπονούνται ατομικά. Ο Λεονάρντο ανέβασε ρυθμό και προπονήθηκε στο γήπεδο, ο Γκαλέτι ακολούθησε ένα μέρος στο γυμναστήριο και ένα στο γήπεδο, ενώ οι Ζαϊρί και Όσκαρ ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Στο γυμναστήριο προπονήθηκαν οι Λεντέσμα και Ντιόγο, ενώ ο Φετφατζίδης, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε έτρεξε στο γήπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης