Ενθουσιασμένη για την κατάκτηση του Γουίμπλεντον εμφανίστηκε στις δηλώσεις της η Πέτρα Κβίτοβα, μετά τη νίκη της με 2-0 σετ της Σαράποβα στον τελικό του βρετανικού τουρνουά γκραν σλαμ, που διεξήχθη στο Λονδίνο.

«Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να περιγράψω αυτό που νιώθω. Να κάθομαι εδώ αγκαλιά με το τρόπαιο… Είμαι τόσο ευτυχισμένη που νίκησα. Φυσικά και ήμουν νευρική, όμως πίστευα ότι μπορώ να κατακτήσω το Γουίμπλεντον, γι’ αυτό και έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη σε κάθε πόντο» είπε χαρακτηριστικά η Κβίτοβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, η Ρωσίδα τενίστρια, Μαρία Σαράποβα τόνισε: «Εχω τόση υποστήριξη τα τελευταία χρόνια και το να επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο κρατώντας το τρόπαιο του φιναλίστ είναι κάτι. Προφανώς θα ήθελα να κρατάω το πιο μεγάλο τρόπαιο, όμως θα επιστρέψω γι’ αυτό και ελπίζω ότι θα το πάρω».

«Δυστυχώς στο τένις υπάρχει μονάχα ένας νικητής στο τέλος, γι’ αυτό κι αυτό το τουρνουά είναι τόσο ξεχωριστό. Πολλά συγχαρητήρια στην Πέτρα, που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κι ένα καταπληκτικό τουρνουά».

Διαβάστε επίσης:


Μεγάλη νικήτρια του Γουίμπλεντον η Κβίτοβα,
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011, 17:51

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης